Medewerkers gezocht

Wij hebben je nodig!

Vind je ons een goed initiatief en heb je zin om te helpen? Meld je dan aan! We kunnen je hulp goed gebruiken op zaterdag 8 juni en/of zondag 9 juni.

Wij bieden je twee fantastische dagen met een gezellige, afsluitende borrel. Je kunt bijvoorbeeld op de zaterdag helpen met het inruimen van de kramen. Op de zondag mag je de spullen van “jouw” kraam aan de man brengen. Daarnaast zijn er allerlei andere klussen te doen, zoals het parkeerbeheer, de verzorging van ons medewerkers, opbouw- of afbreek werkzaamheden. In de aanloopperiode van de markt kun je op de ophaal- en brengmomenten van de vlooienmarkt helpen met ophalen of uitsorteren van de vlooien. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om als clubje of vereniging samen 1 kraam te bemannen.

Kortom: er is altijd wel iets dat bij je past.